pHformula skin-resurfacing

Vores syrebehandlinger er PHformulas bestseller-behandling og selve hjertet bag skin resurfacing. Behandlingens indhold og styrke tilpasses altid DIN HUDS unikke behov. Behandlingerne genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordring. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.  

Behandlingerne kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt kurforløb. Har du ikke tidligere prøvet en pHformula-behandling, anbefales det, at du første gang vælger en behandling på minimum 60 min.

Behandlinger

PHFORMULA ART 30, 60 og 90

pHformula ART arbejder målrettet på bl.a. ældningstegn, sarthed, pigmentpletter, solskader, akne og urenheder. Behandlingerne booster, ensarter og forfiner huden i hele ansigtet og/eller med særligt fokus på øjenomgivelserne, munden, hals & décolleté.  

Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende. 

Din pHformula-behandling skræddersyes altid efter din huds unikke behov og kan derfor variere fra gang til gang. Behandlingen sammensættes med og uden dybderens; med og uden massage og har altid fokus på at tilføre din hud de mest optimale ingredienser. Du skal derfor kun beslutte, hvor lang en behandling du ønsker.

ART-behandlingerne kan være enkeltstående eller indgå som en del af et intensivt behandlingsforløb.
Vælg mellem 30, 60 eller 90 minutter

MICRONEEDLING BEHANDLING

Microneedling er en hudplejebehandling, der går ind og sætter gang i hudfornyelsen. Med meget små nåle af aluminium bliver der skabt mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer hudens naturlige kollagen og elastin produktion. Kort fortalt, bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv, og til at give dig den smukkeste hud. Det er en sikker og nærmest smertefri behandling.

Fordelene ved Microneedling:
• Booster kollagen og elastin
• Fornyer og genskaber huden
• Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering
• Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker
• Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker
• Reducerer forstørrede porer
• Øger absorberingen af produkter gennem huden

THE NANONEEDLING POWER TREATMENT

En behandling til dig, der ønsker at sætte gang i en effektiv hudfornyelsesproces. Med små nanonåle af silikone, laves der mikroskopiske kanaler i hudens overflade, hvilket sætter gang i hudens egen helingsproces, og hudfornyelsen accelereres.

Behandlingen kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system, så der er dobbelt op på effektivitet, og resultatet er, en fin og forbedret hud, der ses hurtigt, og den fortsætter med at stimuleres og bedres i op til 10 uger efter behandlingen.

THE NANONEEDLING POWER TREATMENT anbefales til fine linjer/rynker, ældet og slap hud, store porre, Hyperpigmentering, forfine strukturen og booste huden med glød og power.

Fordele ved Nanoneedling

  • Laver mikro kanaler i hudens overflade 0,15 mm.
  • Øger absorberingen med 97%
  • Booster protonfrigivelsen i huden
  • Styrker produktionen af ny kollagen
  • Genskaber øjeblikkelig hudens glød og udstråling
  • Styrker frigivelsen af aktive ingredienser
  • Kan bruges på alle hudtyper
  • Ideel til de delikate områder – såsom øjnene og læberne

NANO ELLER MICRO – HVAD ER FORSKELLEN?

Den store forskel mellem Nano- og Microneedling er, hvor dybt de kan penetrere ned i huden. Nanonåle arbejder i overfladen – altså 0,15 mm dybt lige ned under stratum corneum – hudens barriere. Micronåle kan justeres i forskellige dybder, og nå fra epidermis til dermis – altså fra overhuden til læderhuden. Det er din hudtype, og de udfordringer der skal adresseres, der afgør, hvilken behandling der er bedst for dig og din hud. Begge stimulerer celledelingen og regulerer ophelingsprocessen (i varierende grad), og det skaber hudfornyelse.

pHformula TOUCH THERAPY

Touch Therapy er en holistisk behandlingsform, der bygger på en unik inside-out behandlingsfilosofi.

Ved hjælp af muskelstimulerende massage, punktvise tryk og lange dybe stræk af ansigtets muskulatur stimuleres kroppens egen helingsproces. Udover at afstresse og forbedre det generelle velvære, skaber Touch Therapy balance i kroppen og retter op på fremskredne ældningsprocesser. Resultatet i huden viser sig med øjeblikkelig effekt under og efter behandlingen. Huden bliver synligt glattere, den genvinder sin vitalitet og får øjeblikkelig en fornyet, strålende og mere ungdommelig udstråling.

I behandlingen anvendes pHformulas P.U.R.E. rosehip oil. Olien tilfører huden et boost af revitaliserende antioxidanter og vitaminer (Beta-karoten, vitamin C og E). Hybenolien fremmer cellernes regenerering og styrker hudens sundhed, giver den smukkeste glød og forbedrer oplevelsen og resultatet af ansigtsbehandlingen.

Behandlingen målrettes udfordringer inden for: ældning, urenheder (akne), hyperpigmentering & sart hud (rosacea).

*Touch Therapy kan bookes separat eller indgå som en del af en pHformula ART 60 eller 90 minutter.

PHFORMULA HUDPLEJESHOPPER

PHFORMULA HUDPLEJESHOPPER

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller produkt din hud har brug for, bør du afsætte en halv time i selskab med en af vores dygtige hudspecialister.

Du får foretaget en hudanalyse, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et evt. behandlingsforløb.

PSSSTHar du et arsenal af cremer, serummer og renseprodukter stående på hylden derhjemme? Så tag dem med, og få vores ærlige vurdering af, hvilke produkter du trygt kan fortsætte med at bruge, og hvilke du med fordel kan forære din veninde …